
Zapraszamy do zapoznania się z naszym menu na przyjęcia świąteczne.
Menu podzieliliśmy na przyjęcia typu:
- menu na Wielkanoc
 - menu na Wigilię
 
Minimalne zamówienie to catering na 10 osób.
MENU NA WIELKANOC

PROPOZYCJA 1 – przeliczone na 10 osób
Buffet finger food:
- jajka faszerowane ze szczypiorkiem 10 szt. (wege)
 - roladki szpinakowe z łososiem 10 szt.
 - tartinki z ciasta francuskiego z grzybami leśnymi 10 szt. (wege)
 - tartinki na pumperniklu z matjasem i cebulką 10 szt.
 - carpaccio z buraczków z sosem chrzanowym i migdałami 10 szt. (wege)
 - tarta z ricottą i pomidorkami koktajlowymi 10 szt. (wege)
 - tarta z grzybami leśnymi i tymiankiem 10 szt. (wege)
 
Menu na ciepło:
- żurek wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 10 porcji
 
Menu na słodko:
- babka wielkanocna
 - mazurek czekoladowy z bakaliami
 
Cena 72 zł/os. (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)
PROPOZYCJA 2 – przeliczone na 10 osób
Przystawki:
- jajka nadziewane z rzodkiewką I szczypiorkiem 10 szt. (wege)
 - jajka nadziewane z musem z wędzonego łososia 10 szt.
 - deska wędlin / pieczywo
 - galaretki drobiowe
 - sałatka jarzynowa (wege)
 - tarta z buraczkami i kozim serem 10 szt. (wege)
 - tarta ze szpinakiem i gorgonzolą 10 szt. (wege)
 
Menu na ciepło:
- żurek chrzanowy z jajkiem + pieczywo 10 porcji
 
Menu na słodko:
- sernik z polewa czekoladową i płatkami migdałów
 - babka wielkanocna
 
Cena 94 zł/os. (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)
MENU NA WIGILIĘ

PROPOZYCJA 3 – przeliczone na 10 osób
Buffet finger food:
- kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 10 szt.
 - kanapeczki z szynką parmeńską, oliwkami i rukolą 10 szt.
 - tartinki z ciasta francuskiego z grzybami leśnymi 10 szt. (wege)
 - kanapeczki z pâté i konfiturą z czerwonej cebuli 10 szt.
 - tartinki na pumperniklu z matiasem i cebulką 10 szt.
 - babeczki z kaparami i tuńczykiem 10 szt.
 
Menu na ciepło:
- barszcz czerwony 10 porcji
 - paszteciki z grzybami 10 porcji
 - pierogi z kapustą i grzybami 6 szt. na osobę
 
Menu na słodko:
- sernik z polewa czekoladową
 - makowiec
 
Cena 75 zł/os. (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)
PROPOZYCJA 4 – przeliczone na 20 osób
Przystawki:
- carpaccio z buraczków z sosem chrzanowym i migdałami 10 szt.
 - sałatka z marynowaną kaczką i granatem 10 szt.
 - śledzie w śmietanie z pestkami dyni
 - Gravlax z łososia na roszponce
 - tarta z buraczkami i kozim serem 10 szt. (wege)
 - tatra z grzybami leśnymi i tymiankiem 10 szt. (wege)
 
Menu na ciepło:
- żurek grzybowy + pieczywo 10 porcji
 - pierogi ruskie 6 szt. na osobę
 
Menu na słodko:
- sernik z plewa czekoladową
 - ciasto czekoladowe z miodem
 
Cena 92 zł/os (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)
Istnieje możliwość dostosowania menu do Państwa potrzeb. Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu uzgodnienia szczegółów zamówienia.

Morelowa Catering Renata Kolarska
Dane kontaktowe:
Renata Kolarska
Tel: 506 504 560
E-mail: kontakt@morelowacatering.pl
