Przyjęcia okolicznościowe

Zapraszamy do zapoznania się z naszym menu na przyjęcia okolicznościowe.

Menu podzieliliśmy na przyjęcia typu:

  • menu na komunie i chrzciny
  • menu na urodziny i imieniny

Minimalne zamówienie to catering na 10 osób.


Zapraszamy do zapoznania się z naszymi zestawami.

PROPOZYCJA 1 – min. zamówienie 10 osób

Menu na ciepło:

  • rosół z makaronem
  • udka z kurczaka w sosie musztardowo – miodowym
  • ziemniaki gotowane z koperkiem
  • sałatka z warzywami z sosem winegret

Cena 60 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)

PROPOZYCJA 2 – min. zamówienie 10 osób

Menu na ciepło:

  • rosół z makaronem
  • polędwiczki wieprzowe z suszonymi pomidorami
  • ziemniaki gotowane z koperkiem
  • surówka z buraków
  • surówka z selera z żurawiną

Buffet finger food (tu przeliczone na 10 osób):

  • kanapeczki z pasta ziołową, salami i ogórkiem 10 szt.
  • kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 10 szt.
  • kanapeczki z pasta bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 10 szt. (wegetariańskie)
  • tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 10 szt. (wegetariańskie)
  • babeczki z pastą z suszonych pomidorów i rukolą 10 szt. (wegetariańskie)

Cena 90 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)

PROPOZYCJA 3 – min. zamówienie 10 osób

Menu na ciepło:

  • zupa krem z pomidorów z opiekaną papryką
  • rolada ze schabu z suszonymi pomidorami i rozmarynem
  • ziemniaki gotowane z koperkiem
  • sałatka z warzywami z sosem winegret

Zimne przekąski (tu przeliczone na 10 osób):

  • deska serów 1 szt.
  • deska wędlin 1 szt.
  • kanapeczki z pastą paprykową i szynką parmeńską 20 szt.
  • tarta ze szpinakiem 1 szt.
  • tarta z ricotta i pomidorkami koktajlowymi 1 szt.
  • roladka ze szpinakiem nadziewana pastą z łososia 20 szt.
  • sałatka z gorgonzolą i karmelizowaną gruszką 1 półmisek
  • carpaccio z buraczków z kozim twarożkiem i tymiankiem 1 półmisek

Cena 120 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)


Zapraszamy do zapoznania się z naszymi zestawami.

PROPOZYCJA 4 – przeliczone na 20 osób

Buffet finger food:

  • kanapeczki z pastą ziołową, salami i ogórkiem 20 szt.
  • kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 20 szt.
  • kanapeczki z pastą bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 20 szt. (wege)
  • crostini ze szpinakiem i gorgonzolą 20 szt. (wege)
  • tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 20 szt. (wege)
  • babeczki z pastą z suszonych pomidorów i rukolą 20 szt. (wege)
  • tarta z grzybami i tymiankiem 1 szt. (wege)
  • tarta z ricottą i pomidorkami koktajlowymi 1 szt. ( wege)

Menu na ciepło:

  • barszcz czerwony 20 porcji
  • paszteciki z grzybami 20 porcji

Menu na słodko:

  • ciasto czekoladowe z musem truskawkowym
  • ciasto ze śliwkami

Cena 65 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)

PROPOZYCJA 5 – przeliczone na 20 osób

Buffet finger food:

  • panini z warzywami 20 szt. (wege)
  • kanapeczki z pastą bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 20 szt. (wege)
  • kanapeczki z szynką parmeńską, oliwkami i rukolą 20 szt.
  • tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 20 szt. (wege)
  • roladki z pastą z łososia i szpinakiem 20 szt.
  • DUŻA DESKA: gravlax z łososia, bajgle, dip ziołowy, dip awokado , pomidorki, ogórki , oliwki, truskawki (sezonowo), bazylia (podane na dużej desce dla 20 osób)
  • DUŻA DESKA: ser camembert, ser kozi, ser ementaler, brie, cheddar, konfitura z papryki, grissini, krakersy, winogrona, truskawki (sezonowo), orzechy, morele(podane na dużej desce dla 20 osób)

Menu na ciepło:

  • gulasz z rozmarynem, pieczywo 20 porcji

Menu na słodko:

  • Szarlotka
  • Sernik

Cena 100 zł/os (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)

PROPOZYCJA 6 – przeliczone na 20 osób

Buffet finger food:

  • DUŻA DESKA: gravlax z łososia, bajgle, dip ziołowy, dip awokado , pomidorki, ogórki , oliwki, truskawki (sezonowo), bazylia (podane na dużej desce dla 20 osób)
  • DUŻA DESKA: ser camembert, ser kozi, ser ementaler, brie, cheddar, konfitura z papryki, grissini, krakersy, winogrona, truskawki (sezonowo), orzechy, morele(podane na dużej desce dla 20 osób)
  • DUŻA DESKA: kiełbasa wiejska, kabanosy, kiełbasa myśliwska, kiełbasa krakowska, koreczki z boczku ze śliwką, ogórki małosolne, smalec domowy, korniszony, sos chrzanowy, ćwikła
  • humus, marchewka, ogórek, rzodkiewka, pomidorki koktajlowe, grissini, tortille

Menu na ciepło:

  • Strogonow, pieczywo 20 osób

Menu na słodko:

  • Ciasto czekoladowe z kokosem
  • Sernik

Cena 110 zł/os (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)


Istnieje możliwość dostosowania menu do Państwa potrzeb oraz zamówienia usługi serwisu stołowego płatnego dodatkowo 10% kosztów zamówienia. Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu uzgodnienia szczegółów zamówienia.

Morelowa Catering Renata Kolarska

Dane kontaktowe:

Renata Kolarska

Tel. 506 504 560;

E-mail: kontakt@morelowacatering.pl