
Zapraszamy do zapoznania się z naszym menu na przyjęcia okolicznościowe.
Menu podzieliliśmy na przyjęcia typu:
- menu na komunie i na chrzciny
 - menu na urodziny i imieniny
 
Minimalne zamówienie to catering na 10 osób.
MENU NA KOMUNIE I CHRZCINY
PROPOZYCJA 1 – min. zamówienie 10 osób
Menu na ciepło:
- rosół z makaronem
 - udka z kurczaka w sosie musztardowo – miodowym
 - ziemniaki gotowane z koperkiem
 - sałatka z warzywami z sosem winegret
 
Cena 73 zł/os. (kwota zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
PROPOZYCJA 2 – min. zamówienie 10 osób
Menu na ciepło:
- rosół z makaronem
 - polędwiczki wieprzowe z suszonymi pomidorami
 - ziemniaki gotowane z koperkiem
 - surówka z buraków
 - surówka z selera z żurawiną
 
Buffet finger food (tu przeliczone na 10 osób):
- kanapeczki z pasta ziołową, salami i ogórkiem 10 szt.
 - kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 10 szt.
 - kanapeczki z pasta bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 10 szt. (wegetariańskie)
 - tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 10 szt. (wegetariańskie)
 - babeczki z pastą z suszonych pomidorów i rukolą 10 szt. (wegetariańskie)
 
Cena 110 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
PROPOZYCJA 3 – min. zamówienie 10 osób
Menu na ciepło:
- zupa krem z pomidorów z opiekaną papryką
 - rolada ze schabu z suszonymi pomidorami i rozmarynem
 - ziemniaki gotowane z koperkiem
 - sałatka z warzywami z sosem winegret
 
Zimne przekąski (tu przeliczone na 10 osób):
- deska serów 1 szt.
 - kanapeczki z pastą paprykową i szynką parmeńską 10 szt.
 - tarta ze szpinakiem 1 szt.
 - tarta z ricotta i pomidorkami koktajlowymi 1 szt.
 - roladka ze szpinakiem nadziewana pastą z łososia 10 szt.
 - sałatka z gorgonzolą i karmelizowaną gruszką 1 półmisek
 - carpaccio z buraczków z kozim twarożkiem i tymiankiem 1 półmisek
 
Cena 170 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
MENU NA URODZINY I IMIENINY

PROPOZYCJA 4 – przeliczone na 20 osób
Buffet finger food:
- kanapeczki z pastą ziołową, salami i ogórkiem 20 szt.
 - kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 20 szt.
 - kanapeczki z pastą bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 20 szt. (wege)
 - crostini ze szpinakiem i gorgonzolą 20 szt. (wege)
 - tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 20 szt. (wege)
 - babeczki z pastą z suszonych pomidorów i rukolą 20 szt. (wege)
 - tarta z grzybami i tymiankiem 1 szt. (wege)
 - tarta z ricottą i pomidorkami koktajlowymi 1 szt. ( wege)
 
Menu na ciepło:
- barszcz czerwony 20 porcji
 - paszteciki z grzybami 20 porcji
 
Menu na słodko:
- ciasto czekoladowe z musem truskawkowym
 - ciasto ze śliwkami
 
Cena 90 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
PROPOZYCJA 5 – przeliczone na 20 osób
Buffet finger food:
- panini z warzywami 20 szt. (wege)
 - kanapeczki z pastą bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 20 szt. (wege)
 - kanapeczki z szynką parmeńską, oliwkami i rukolą 20 szt.
 - tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 20 szt. (wege)
 - roladki z pastą z łososia i szpinakiem 20 szt.
 - DUŻA DESKA: gravlax z łososia, bajgle, dip ziołowy, dip awokado , pomidorki, ogórki , oliwki, truskawki (sezonowo), bazylia (podane na dużej desce dla 20 osób)
 - DUŻA DESKA: ser camembert, ser kozi, ser ementaler, brie, cheddar, konfitura z papryki, grissini, krakersy, winogrona, truskawki (sezonowo), orzechy, morele(podane na dużej desce dla 20 osób)
 
Menu na ciepło:
- gulasz z rozmarynem, pieczywo 20 porcji
 
Menu na słodko:
- Szarlotka
 - Sernik
 
Cena 140 zł/os (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
PROPOZYCJA 6 – przeliczone na 20 osób
Buffet finger food:
- DUŻA DESKA: gravlax z łososia, bajgle, dip ziołowy, dip awokado , pomidorki, ogórki , oliwki, truskawki (sezonowo), bazylia (podane na dużej desce dla 20 osób)
 - DUŻA DESKA: ser camembert, ser kozi, ser ementaler, brie, cheddar, konfitura z papryki, grissini, krakersy, winogrona, truskawki (sezonowo), orzechy, morele(podane na dużej desce dla 20 osób)
 - DUŻA DESKA: kiełbasa wiejska, kabanosy, kiełbasa myśliwska, kiełbasa krakowska, koreczki z boczku ze śliwką, ogórki małosolne, smalec domowy, korniszony, sos chrzanowy, ćwikła
 
Menu na ciepło:
- Strogonow, pieczywo 20 osób
 
Menu na słodko:
- Ciasto czekoladowe z kokosem
 - Sernik
 
Cena 140 zł/os (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
Istnieje możliwość dostosowania menu do Państwa potrzeb.
Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu uzgodnienia szczegółów zamówienia.

Morelowa Catering Renata Kolarska
Dane kontaktowe:
Renata Kolarska
Tel: 506 504 560
E-mail: kontakt@morelowacatering.pl
